Huidtherapie Houten is een gespecialiseerde praktijk voor huidtherapie en oedeemtherapie in de regio Utrecht. De praktijk is voor iedereen toegankelijk. Een afspraak maken kan zonder of met een verwijzing van huisarts of specialist. De praktijk is gevestigd in de polikliniek van het st. Antonius in Houten.

Behandelingen bij Huidtherapie Houten regio Utrecht

De huidtherapeutische behandelingen bij ons in de praktijk zijn gericht op het opheffen of verminderen van je huidklachten . Je krijgt altijd een behandeling en advies helemaal afgestemd op jouw huidklacht en wensen, zodat jij weer blij bent met je huid! Behandelingen zoals acnetherapie,  verwijderen wratjes, plekjes en pigmentvlekjes, Lasertherapie bij couperose, spataderen, littekens, pigment en overbeharing. Elektrische epilatie. Huidverbetering, huidzorg, peelings. Lees meer over huidtherapie

Oedeemtherapie is gericht op het verminderen van de zwelling en de klachten die bij oedeem ontstaan. Je krijgt daarnaast handige tips en adviezen om in het dagelijks leven het oedeem te beheersen. Oedeemtherapie bij lymfoedeem, veneus oedeem, compressietherapie, manuele lymfedrainage en het aanmeten van steunkousen. Lees meer over oedeemtherapie

De huidtherapeuten en oedeemtherapeuten bij ons in de praktijk

De huidtherapeuten en oedeemtherapeuten zijn lid van de NVH en geregisseerd in het kwaliteitsregister paramedici. Het zijn ervaren therapeuten die er alles aan doen om jouw klachten te verminderen of op te heffen en je graag goede adviezen geven voor huidzorg. Lees meer over de praktijk.

Adres:

Huid- en Oedeemtherapie Houten
Hofspoor 2
3994 VZ Houten

(de praktijk is gevestigd in de polikliniek van het st. Antonius) 

T 088 – 320 36 53
M 06 – 460 613 64
Info@huidtherapiehouten.nl

Openingstijden

Maandag:8.30 – 20.00
Dinsdag:8.30 – 18.00
Woensdag:8.30 – 20.00
Donderdag:8.30 – 18.00
Vrijdag:8.30 – 17.00

Routebeschrijving vanuit Utrecht

Met de auto:

(gratis parkeren voor de deur)

Vanaf de A27 (vanuit Utrecht ri. Breda) afslag Houten [29]. Volg de borden richting Houten.

  • Bij de T-splitsing met verkeerslichten rechtsaf de rondweg op. St. Antonius Polikliniek Houten staat vanaf hier ook al aangegeven op de borden. Blijf de rondweg volgen tot de afslag naar de wijk Het Spoor.
  • Bij de rotonde linksaf.
  • Bij de volgende rotonde rechtsaf, waarna je het pand al voor je ziet. Voor het pand rechtsaf het Hofspoor op.

Vanaf de A12 (vanuit Utrecht ri. Arnhem) afslag Houten-Zuid. Volg de borden richting Houten.

  • Bij de T-splitsing met verkeerslichten linksaf de rondweg op. St. Antonius Polikliniek Houten staat vanaf hier ook al aangegeven op de borden. Blijf de rondweg volgen tot de afslag naar de wijk Het Spoor.
  • Bij de rotonde linksaf, waarna je het pand al voor je ziet. Voor het pand rechtsaf het Hofspoor op.

Met openbaar vervoer:

De praktijk is vanuit Utrecht goed te bereiken met het openbaar vervoer. Het treinstation Houten Castellum en Houten Centraal en het busstation zijn op loopafstand van de praktijk.
Zie www.9292.nl voor reisadviezen van deur tot deur.