Lasertherapie iets voor jou? Het is nu de ideale periode, dus wacht niet te lang!

De winter is de beste tijd om een lasertherapie te ondergaan. Je huid is namelijk niet meer zongebruind en je hoeft de zon niet te vermijden door de lage zonkracht. Een “winter-witte” huid is een belangrijke voorwaarde voor een effectieve en veilige laserbehandeling. Het geldt voor vrijwel alle soorten lasertherapie zoals laserontharen, lasertherapie bij littekentjes en huidverbetering, Lasertherapie bij couperose of verwijde bloedvaatjes, lasertherapie bij kleine spataderen op de benen. Alleen bij het laseren van schimmelnagels hoeft geen rekening worden gehouden met de zon. Het laserlicht richt zich bij schimmelnagels op de nagelplaat en niet op de huid.

Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voor een mooi resultaat. We adviseren je zo snel mogelijk te beginnen als je lasertherapie overweegt.

Heb je vragen over laserbehandelingen of wil je weten of lasertherapie geschikt is voor jou? Stuur ons een mail of maak een afspraak voor een kosteloos intakegesprek via het contactformulier op de website.