Praktijk Bunschoten
Spakenburg

Jouw Huidtherapeut is een gespecialiseerde praktijk voor huidtherapie in Bunschoten-Spakenburg. De praktijk kenmerkt zich door een persoonsgerichte behandeling, gebaseerd op dermatologische principes. Heb jij huidklachten of last van oedeem? Maak gerust een afspraak, zonder of met een verwijzing van je huisarts of specialist. De praktijk is gevestigd in het Fysiohuis.

Behandelingen bij Jouw Huidtherapeut, praktijk voor huidtherapie

De huidtherapeutische behandelingen bij ons in de praktijk zijn gericht op het opheffen of verminderen van je huidklachten . Je krijgt altijd een behandeling en advies helemaal afgestemd op jouw huidklacht en wensen, zodat jij weer blij bent met je huid! Behandelingen zoals acnetherapie,  verwijderen wratjes, plekjes en pigmentvlekjes, Lasertherapie bij couperose, spataderen, littekens, pigment en overbeharing. Elektrische epilatie. Huidverbetering, huidzorg, peelings. Lees meer over huidtherapie.

Oedeemtherapie is gericht op het verminderen van de zwelling en de klachten die bij oedeem ontstaan. Je krijgt daarnaast handige tips en adviezen om in het dagelijks leven het oedeem te beheersen. Oedeemtherapie bij lymfoedeem, veneus oedeem, compressietherapie, manuele lymfedrainage en het aanmeten van steunkousen. Lees meer over oedeemtherapie.

Neem contact op met huidtherapie Bunschoten-Spakenburg

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Bezoek onze contactpagina. Onze praktijk is gevestigd in het Fysiohuis.

jouw huidtherapeuten in Bunschoten-Spakenburg

Onze huidtherapeuten en oedeemtherapeuten helpen je graag verder. Ze zijn lid van de NVH en geregisseerd in het kwaliteitsregister paramedici. Het zijn ervaren therapeuten die er alles aan doen om jouw klachten te verminderen of op te heffen en je graag goede adviezen geven voor huidzorg. Op deze pagina leer je ons team kennen.

Marieke van der Zeyst

Marieke van der Zeyst

Gerjanne de Jong-van de Pol

Marieke van der Zeyst

Martine de Jong

Marieke van der Zeyst

xxx specialist

Marieke van der Zeyst